NIKOLIĆ PECKA VEČITE: Gubiće bodove u susretima sa nama

Nekadašnji fudbaler Partizana, Nemanja Nikolić, od ove sezone, ponovo je član, Spartaka iz Subotice. Zajedno sa Lazarom Tufegdžićem, čini jedan od kvalitetnijih napadačkih tandema u Ligi.

Što se tiče nas gore, po meni, izuzmemo Zvezdu i Partizan, Spartak ima najkvalitetniji napad u ligi. To naravno treba da opravdamo na terenu. Kad se uigramo biće to jedna super ekipa. I stvarno mislim da će i Zvezda i Partizan gubiti bodove u okršajima sa nama. – rekao je on, u razgovoru za Mocart Sport.

Govorio je i, o tome, zašto se vratio, kao i stanju igračkog kadra:

-Iskreno, kvalitet tima je jedan od razloga što sam se vratio. A Neca nije još 100 odsto spreman, ja sam tek stigao, Stefan Milošević izašao iz povrede, Filip Manojlović je stigao na golu, Mišo (Dubljanić) je tu takođe. Samo na tome da zastanemo, Spartak ima dva ili tri odlična golmana, ne znam kad je to bilo? Ima dosta igrača koji iza sebe imaju pohvalne karijere.

Osvrnuo se i na saradnju na terenu, sa Lazarom Tufegdžićem:

Znate kako, kad steknete s nekim takav privatan odnos onda želite da ga prenesete i na teren, posao, štagod. Oseća se hemija. Glavna stvar je što obojica imamo, ja možda i preterano pa mi je dosta trenera i zameralo, taj neki fudbalski nesebičluk. Iako kažu da centarfori nekad i treba da budu sebični, meni prija da još neko postigne veliki broj golova.

Do sada, Nikolić je odigrao 58 mečeva za Golubove, uz 26 golova i 8 asistencija.

Fudbaleri Spartaka, trenutno su na osmoj poziciji, sa 12 bodova.

U narednoj rundi, danas gostuju Partizanu.

Foto: FK Spartak Subotica

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE