ODLIČNA UVERTIRA PRED BUGARSKU: Zvezda ubedljiva u Pazaru, Dragovićev prvenac u crveno-belom dresu!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili na gostovanju Novom Pazaru rezultatom 0:4.

Crveno-beli su došli u vođstvo već u trećem minutu nakon skraćenog kornera, a strelac je bio Aleksandar Dragović, koji postigao svoj prvenac u Zvezdinom dresu. Na novi gol čekalo se samo desetak minuta, a na 0:2 povećao je Aleksandar Katai projektilom iz slobodnog udarca. U 20. minutu Seku Sanogo postigao je lep pogodak za crveno-bele i to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor, iako je do kraja prvog dela Zvezda mogla preko Kataija da dođe i do četvrtog gola.

U drugom delu igre Zvezda je opet imala inicijativu i stvarala šanse. Malo je nedostajalo da do prvenca stigne i Rišairo Živković. Ipak četvrti pogodak na meču viđen je u 68. minutu. Najpre je golman Pazara Nikola Vujanac odbranio penal Dioniju, ali jedanaesterac je ponovljen zbog toga što golman domaćih nije ostao na liniji. Iz drugog pokušaja Dioni je bio precizan i tako stigao do svog prvog pogotka u Superligi Srbije. Ovim je postavio i konačan rezultat utakmice.

Do kraja meča Pazar je pokušavao da stigne do počasnog pogotka preko Aganspahića, ali bez uspeha. Zvezda je ozbiljnije zapretila iz slobodnog udarca, ali je udarac Kange zaustavio golman domaćih.

Zvezda je ovom pobedom upisala 23. bod iz devet mečeva, a Novi Pazar ima samo sedam bodova nakon 10 odigranih utakmica i nalazi se na pretposlednjoj poziciji.

Ova pobeda je lepa uvertira pred meč sa Ludogorecom, koji crveno-beli igraju u četvrtak u Bugarskoj, u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE