Serija A: Vlahović doneo trijumf Fiorentini, Empoli bolji od Mihajlovićeve Bolonje! (VIDEO)

Fudbaleri Fioretine slavili su na gostovanju protiv ekipe Udinezea rezultatom 0:1 dok je Empoli na svom stadionu pobedio ekipu Bolonje 4:2, u okviru utakmica šestog kola Serije A.

Jedini pogodak na meču Udineze – Fiorentina postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović u 16. minutu iz jedanaesterca. Tako je stigao do svog šestog pogotka u ovoj sezoni u svim takmičenjima.

Fiorentina je ovom pobedom stigla do 12. boda nakon šest odigranih kola dok je Udineze ostao na sedam bodova.

Na stadionu Empolija viđeno je danas čak šest pogodaka, a izabranici Siniše Mihajlovića pretpreli su novi poraz. Empoli je u prvom minutu meča stigao do prednosti autogolom Bonifacija. Izjednačenje Bolonji već u 11. minutu donosi Barou, a onda samo devet minuta kasnije Marko Arnautović je šutirao sa bele tačke, ali je stativa spasila domaće. U 32. minutu prednost od 2:1 domaćim je doneo Pinamonti.

U nastavku igre Bajrami je uspešno realizovao penal za domaće i odveo Empoli na plus dva. Aranutović se iskupio za promašen penal kada je u 77. minutu smanjio prednost domaćih. Ipak Bolonja nije uspela da stigne i do izjednačujućeg gola, pa je Empoli u 90. minutu pogotkom Rićija otklonio sve dileme oko ishoda meča.

Empoli nakon ove pobede ima devet bodova, a Bolonja ostaje na osam nakon šest odigranih mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE