Kakav potez Stanojevića: Najavio je potez kakav nijedan trener pre njega nije napravio

Partizan je sinoć deklasirao Spartak u Humskoj sa 5:0, ali da sve bude upotpunjeno, potrudio se trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Navijači Partizana će po svemu sudeći moći da ga pitaju sve što hoće, jer je Aleksandar Stanojević najavio da će komunicirati direktno sa navijačima Partizana u utorak.

Aleksandar Stanojević je posle meča najavio potez kakav nijedan trener pre njega nije napravio.

-Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar. Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima‘, poručio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE