PARTIZAN PROŠIRIO TUŽBU PROTIV ASANA

Fudbaleri Partizana beleži sjajne rezultate ove sezone, ali dugovi su veliki. Ipak, u redovima crno-belih očekuju povrat novca Takuma Asana kojeg su tužili zbog kršenja ugovornih obaveza.

 -Asano je raskinuo ugovor sa nama, otišao je, i mi se nalazimo na sudu. Mi smo tužili Asana, on je tužio nas. Vidim da u tom novom klubu ne igra, vidim da je taj klub na dnu tabele… Trajaće to. Tek smo sada na FIFA, a treba posle toga da ide na CAS u Lozani. Nadamo se pozitivnom ishodu. Mi smo povećali naš zahtev. Dolaskom Meniga to se sve ubacuje u tužbu protiv Asana. Svi troškovi koje imamo za Meniga u narednih godinu dana. To je advokat već uradio. U narednih godinu dana očekujemo pozitivan ishod. Što se tiče Sume već smo sve rekli, niko nije iznad Partizana. Ponovio bih samo saopštenje Partizana. Razišli smo se sa njim i to je to, rekao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura za Maxbet.

Dug od 31 milion evra je nešto što opterećuje Partizan,

– Dugovi postoje, svi klubovi imaju dugove. To je dug od 31. 12 2020. godine, mi smo već 2. januara imali transfer s Mančester sitijem od 6,5 miliona, imali smo posle toga i prodaju Banjaka za 500.000, posle toga smo ostvarili bonus od 500.000 za golove Sadika u Almeriji, to je već 7.500.000 evra. Taj novac od Sadika još nismo dobili, imaćemo ga za više od mesec dana. Imaćemo i bonus od Strahinje Pavlovića kojeg su svi zaboravili. Na svaku njegovu petu odigranu utakmicu Partizan ima 400.000. evra. On je juče odigrao četvrtu… To je novo. Vidim da mediji mnogo spekulišu sa bonusima Sadika. On kad odigra 75 utakmica, a ne 50 kako neki mediji pišu, Partizan će da dobije 500.000. To su realni bonusi, mi ne pravimo bonuse koji su nemogući. Prodaja Sadika iz Almerije doneće ogroman novac. Očekujemo da kad se sve sakupi on bude najskuplji stranac koji je prodat iz naše države. Svoje dugove izmirujemo. Nemamo trenutno nikakvih problema da funkcionišemo. Plate su redovne i verujemo da će tako i da ostane, jasan je Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE