STANOJEVIĆ PRED NAVIJAČIMA: Niste svesni koliko nam svaki aplauz znači

Trener fudbalera Partizana, održao je danas, razgovor sa navijačima.

Kako je klub najavio, crno beli su mogli, direktno da ga pitaju, ako su imali bilo kakvu nedoumicu ili pitanje.

On je dobro upoznat sa situacijom na društvenim mrežama:

Pratio sam dešavanja na mrežama, hteo sam da diskutujem o svemu što se piše. Očekivao sam veći broj ljudi koji su aktivni na tim mrežama, pa da domaćinski popričamo o svemu i da rešavamo neke nedoumice. Nismo svi istog mišljenja, ali baš iz razloga što su se pojavile nenormalne informacije, hteo sam da uđemo u komunikaciju. Ovo nije konferencija za štampu, ovo je čista priča gde želim da podelim s vama moja razmišljanja. Ne da vas uveravam ili ohrabrujem… Moji igrači su takođe opterećeni svim tim na mrežama, to je moj prvi motiv ovde što smo. Moje je da im objasnim da to nije realna slika. – rekao je on.

Komentarisao je Stanojević, i sve kroz šta je prošao u Humskoj:

Počeli smo utakmicu sa Dunajskom Stredom, ja sam posle 10 godina u Srbiji, bila je negativna energija, nešto se dešavalo. Niti nekog branim niti išta, jednostavno su se igrači loše osećali, nismo mogli da igramo. Počela utakmica sa Sočijem, evo sad se naježim na tu atmosferu. Santa Klara isto, nosi vas ta atmosfera. Ne treba meni ovo da ja tu nešto pričam, ali vi niste svesni koliko nam svaki aplauz znači. Partizanovu decu vraćam u klub samo jer strašno osećaju klub. Došao sam sa 13 godina u Partizan, ovde smo igrali i košarku… – naveo je.

Fudbaleri Partizana, u četvrtak, dočekuju estonsku Floru, u drugom kolu grupne faze Lige konferencija. Taj meč počinje u 18:45. Naredni prvenstveni meč, crno beli igraju u Kruševcu, 3. oktobra.

Foto: FK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate startne postave za Večiti derbi!

Uskoro počinje 173. ligaški derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić", kojim najbolji srpski timovi otvaraju...

POVEZANE OBJAVE