Benfika pregazila Barselonu, Bajernova “petarda”, Volfsburg remizirao sa Seviljom! (VIDEO)

Fudbaleri Benfike ubedljivo su na svom stadionu pobedili ekipu Barselone rezultatom 3:0, Bajern je pred svojim navijačima sa 5:0 slavio protiv Dinamo Kijeva dok je Volfsburg kao domaćin remizirao sa Seviljom rezultatom 1:1, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Benfika je Katalonce načela već u trećem minutu pogotkom Nunjeza nakon odlične solo akcije. U drugom poluvremenu domaći su duplirali prednost u 69. minutu preko Silve, koji je pokupio odbijenu loptu, a konačan rezultat postavio je Nunjez svojim drugim golom na meču. On je iskoristio jedanaesterac u 79. minutu. Barselona je izgledala nemoćno, a do kraja je ostala i sa igračem manje jer je drugi žuti karton zaradio Erik Garsija.

Bajern je broja do pet na “Alijans areni”. U prvom poluvremenu rutinski je u 12. i 27. minutu meča pogađao Levandovski, najpre iz penala, a onda odličnim udarcem uz stativu. U drugom poluvremenu na 3:0 povećao je Gnabri u 68. minutu, a onda lep gol postigao je Sane nekoliko minuta kasnije. “Petardu” Bajernu doneo je Čupo Moting u 87. minutu.

Volfsburg i Sevilja podelili su bodove. Imali su prednost domaći iz 49. minuta kad ih je u vođstvo doveo Štefen, ali u samom finišu meča Sevilja stiže do izjednačenja nakon što je uspešno realizovao penal hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE