Da li je Benfika potpisala otkaz Kumanu?

Barselona je večeras doživela novi debakl, ovog puta na gostovanju u Lisabonu. Benfika je rutinski sa 3:0 pregazila Katalonce i ostavila ih i dalje, nakon dva kola, bez ijednog boda u grupi.

Španski mediji pre meča pisali su da je ovaj meč odlučujući kako za Barselonin nastavak borbe za nokaut fazu Lige šampiona, tako i za ostanak Kumana na klupi. Holandski stručnjak rekao je pre meča da ova utakmica nikako ne može biti odlučujuća jer je tek druga u ovoj sezoni Lige šampiona.

Barselona posrće već duže vreme, španski mediji potpisivali su otkaz Kumanu još posle poraza od Bajerna (0:3), usledili su remiji Barselone u La ligi sa Kadisom i Granadom, ali Kuman je ostao na klupi. Nagoveštaj da se katalonski gigant možda vratio na kolosek bila je pobeda nad Levanteom rezultatom 3:0, u prošlom kolu Primere. Ipak, noćašnji ubedljiv poraz u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi pokazao je kako stvari stoje – ukratko, Barselona je u velikom problemu.

Iako je preživeo brojne kikseve i ostao i dalje trener, čini se da je Kuman noćas ipak završio svoju misiju u Kataloniji, i da ga čeka sudbina Kikea Setijena. Naime, Setijen je takođe dobio otkaz nakon meča u Lisabonu, samo što je tada u četvrtfinalu Lige šampiona Bajern pregazio Barselonu sa 8:2. Tri dana kasnije saopšteno je da Setijen više nije trener Barselone. Teško da će ovaj debakl biti oprošten i Ronaldu Kumanu, i svakako da će biti iznenađenje ako i nakon ovoga ostane na klupi katalonskog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE