MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Čelsi 2.0, Barselona 2.55, Junajted 1.54!

Nakon utorka koji nam je doneo mnogo zanimljivih utakmica, “brdo” golova i maestralnih poteza, verujemo da nas ni sreda neće razočarati kada je reč o Ligi šampiona. Bajern, Barselona, Juventus, Mančester junajted… Samo su neki od klubova koji će večeras stupiti na scenu, a koji se mogu naći na vašim tiketima.

A, gde se igraju tiketi? U Meridianu, naravno – jer vas tamo čekaju sjajni bonusi za online kladjenje! Za tili čas možete dobiti BONUS OD 1.500 RSD, a evo i kako:

Registrujte se OVDE i automatski vam stiže 1.000 RSD za online kladjenje – standard ili UZIVO kladjenje – izbor je na vama!

A onda prilikom prvog deponovanja i sastavljanja tiketa – dobijate i dodatni bonus od 500 RSD!

Ono što je važno da znate kako biste osvojili dodatni bonus u Meridianu jeste da u promociji učestvuju igrači registrovani počev od 1.09.2021, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Takođe, igrači koji ne iskoriste bonus sredstva koja već poseduju na svojim računima, neće imati mogućnost bonusa na prvi depozit koji se dodeljuje u skladu sa promocijom “odigraj tiket – osvoji 500 RSD”.

I to je sve što treba da znate pre nego što se odlučite da deponujete novac!

A, onda…

Sastavite dobitni tiket. Evo i predloga:

JUVENTUS – ČELSI, DVOJKA 2.0

(Sreda, 21.00)

Kome još treba Ronaldo? Dičili su se u Juventusu kako mogu i bez Portugalca, ali… Rezultati kažu drugačije. Tek posle pete utakmice u domaćem šampionatu, “stara dama” je stigla do pobede, a nakon pobede nad Sampdorijom može se reći da su možda izašli iz krize.

Ipak, i dalje nije sve idealno, jer sa ovako lošom odbranom – Juventus nema šta da traži u Ligi šampiona. Takođe, dodatnu glavobolju Italijanima daje i povreda Paola Dibale, za kog se još uvek ne zna koliko će odsustvovati.

Na drugoj strani, Čelsi jeste nedavno doživeo poraz u premijerligaškom derbiju od Mančester sitija (1:0), ali sumnjamo da će to poljuljati izabranike Tomasa Tuhela, koji je svojim dolaskom prosto preporodio “plavce”.

Podsetimo, u poslednjem međusobnom duelu Juventus je demolirao Čelsi 3:0, pa će ekipa iz Londona imati dodatni motiv da se revanšira.

Čelsi je svakako favorit u ovom duelu, pa vas u kladionici Meridian čeka kvota 2.00 na njihovu pobedu.

BENFIKA – BARSELONA, DVOJKA 2.55

(Sreda, 21.00)

Verovali ili ne, ma koliko mi mislili da Lionel Mesi nedostaje Barseloni i da ne može bez njega – statistika kaže drugačije.

Katalonski klub posle šest odigranih utakmica u LaLigi ima 12 osvojenih bodova, dok je prošle sezone za isto toliko mečeva upisao osam, a u svojim redovima je imao „ubitačno oružije“ Lionela Mesija. Pored većeg broja bodova ove sezone, slična priča je i u pogledu golova, jer je ove sezone Barselona postigla 11 golova u odnosu na prošlu sezonu kada je u istom trenutku imala deset.

Dakle, Katalonci mogu i moraju! Nema Kuman mnogo vremena da sve dovede pod konac, a gigant poput Barselone jednostavno mora da se podigne i počne da beleži dobre rezultate i osvaja trofeje.

Jer, bez trofeja – statistika ništa ne znači. Naredna prepreka na tom putu je lisabonska Benfika, koja jeste u seriji dobrih rezultata, ali zna se ko je ovde favorit.

U Meridianu vas zato čeka kvota 2.55 na pobedu Barselone.

MANČESTER JUNATED – VILJAREAL, KEC 1.55

(Sreda, 21.00)

Ronaldo je ušao u Mančester kao Cezar u Rim – rekao je legendarni Ser Aleks Ferguson, ali da li je Ole Gunar Solskjer svestan koga je doveo i kako ga treba koristiti?

I da li je Ronaldo dovoljan Mančesteru, koji već godinama nije “onaj” klub? Smenjuju se imena na Old Trafordu, a navijačima se oči povremeno “zamažu” nekim sjajnim transferom, međutim rezultati izostaju.

Dolazak Portugalca obradovao je navijače i probudio nadu da mogu da se vrate na staze slave, ali put ka slavi je dug. Vodi preko Lige šampiona i, na samom početku, Viljareala. Španski klub nije u zavidnoj formi, iako je uspeo da izbori remi protiv Real Madrida. Remi je, zapravo, manje-više maksimum ove ekipe u ovoj sezoni.

Iz tog razloga, ne bi ovo trebalo da bude pretežak zadatak za Junajted, koji važi za favorita, pa vas čeka kvota 1.55 na njihovu pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK! Više o novoj igri saznaj na OVOM LINKU.

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!  

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE