STANOJEVIĆ PRED FLORU: Utakmicu uvek pravim u odnosu na protivnika

Fudbalere Partizana, u četvrtak, očekuje meč drugog kola, grupne faze Lige konferencija, protiv estonske Flore.

U prvom meču, crno beli su, na Kipru, savladali Anortozis, sa 2:0, a sada dočekuju tim iz Talina.

Očekivanja pred taj meč, izneo je trener Aleksandar Stanojević:

Igramo meč koji može mnogo da nam pomogne da prezimimimo u Evropi. Oni su ekipa sa 14 reprezentativaca, koja ima dosta internacionalnog iskustva. Imaju oko 50-60 utakmica u reprezentaciji u proseku. Iskusna su ekipa, ali nama pobeda mnogo znači i daćemo sve od sebe da potvrdimo dobru igru iz prve utakmice. Ta druga pobeda bi nas stvarno približila. Ima naravno još dosta da se igra, ali to bi bio korak napred za nas. Želimo da stvorimo veću šansu za prolaz dalje. – rekao je on.

On je analizirao igru rivala:

Prva stvar, utakmicu uvek pravim u odnosu na protivnika i tako biram igrače. U ovom trenutku je to najbolji tim za ovu utakmicu. Kao neko iz struke, svestan sam svake evropske utakmice, pogotovo danas, i Luksemburg i Estonci igraju… Evo juče Šerif. Nema potrebe pričati, u savremenom fudbalu to tako funkcioniše već dugo i svesni smo svega. Videćete, izaći će da igraju visok presing, opasna je ekipa, želeće da igraju na našoj polovini. Igraće im igrač koji je igrao protiv Srbije kad nas je Estonija pobedila. Ne mogu da pobegnem od toga, mi smo Partizan i favoriti smo, ali ako vidite njihove rezultate u poslednje vreme, videćete jasno kakva su ekipa.

On je rekao da zna ko će početi meč, ali još uvek ne želi otkrivati karte.

Meč je na programu sutra, sa početkom od 18:45, na stadionu Partizana.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE