Zenit pregazio Malme, Atalanta bolja od Jang bojsa! (VIDEO)

Fudbaleri Zenita ubedljivo su na svom stadionu pobedili ekipu Malmea rezultatom 4:0 dok je Atalanta takođe pred svojim navijačima savladala ekipu Jang bojsa rezultatom 1:0, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Ekipa Zenita u vođstvo je stigla veoma rano, već u 9. minutu kada je pogodio Klaudinjo. To je bio i jedini gol u prvom delu igre. Na samom startu drugog poluvremena, u 49. minutu, Zenit je duplirao prednost, a ovog puta strelac je bio Kuzjajev, koji je sjajno zahvatio loptu glavom i pogodio nakon centaršuta Rakitskog. Samo tri minuta kasnije, usledila je nova nevolja za goste – direktan crveni karton zaradio je Ahmedhodžić. U 80. minutu igre, Aleks Sutormin uputio je odličan udarac i savladao golmana gostiju. Asistenciju kod ovog gola upisao je još jednom Rakitski. Konačan rezultat utakmice postavio je u petom minutu nadoknade Vendel.

Zenit je tako upisao prvu pobedu, a ekipa Malmea drugi poraz u grupnoj fazi Lige šampiona.

U drugom meču Lige šampiona koji je počeo u 18 časova i 45 minuta, ekipa Atalante je slavila minimalnim rezultatom protiv Jang bojsa. Prvi gol viđen je u 17. minutu, ali nakon intervencije VAR-a poništen je zbog ofsajd pozicije. Nakon prvog dela igre ostalo je 0:0. Čovek odluke u nastavku bio je Pesina, koji je pokupio sjajan pas Zapate i poslao loptu u mrežu. Tako je doneo zaslužen trijumf Italijanima, koji su bili bolji rival tokom većeg dela meča.

Atalanta je stigla do pobede nakon remija u prošlom kolu, dok su Bojsi upisali prvi poraz nakon trijumfa nad Junajtedom u prošlom kolu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan pušta u prodaju karte za derbi

Prodaja ulaznica za 173. "večiti derbi", koji se igra u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, za...

POVEZANE OBJAVE