Đani Ćurčić: Nenad Lalatović, Željko Obradović, Duško Vujošević biće male bebe za mene

Legendarni fudbaler Saša Ćurčić potvrdio je da od danas i zvanično može da uleti u trenerske superligaške vode.

-Postajem trener!, ushićeno je počeo priču popularni Đani za B92.net.

-Na PRO licenci sam i već mogu da preuzmem klub iz Superlige ili Prve lige Srbije, da krenem trenersku karijeru. Pozivam klubove da znaju, ovo je ekskluziva za vas, da znaju da sam na školovanju i sa potvrdom mogu da radim.

Već je radio kao pomoćnik u vranjanskom Dinamu, što je bio uslov za A licencu, a bio je i u akademijama Mančester sitija i Kristal Palasa, čiji je ujedno i ambasador.

-Video sam da mogu da budem samostalan. Svoju igračku karijeru ne želim budućim igračima da pokazujem, sve se briše i ostaje samo trener. Ne želim da vide da sam ’fejk’ trener, već da igraju za mene i osete da znaju gde ih vodim. Kod mene su emocije iskrene, dodao je Ćurčić.

Objasnio je da mu je filozofija ultra ofanzivna, da će mu čak i golman igrati kao da je štoper, ali i da vidi sebe kao temperamentnog trenera poput Dijega Čoloa Simeonea iz Atletiko Madrida.

Nemam decu, ni porodicu, znam kako sam radio od jutra do uveče, spavam u klupskom centru i to je moja porodica. Dijego Simeone je moja filozofija, ne mislim taktički, već po ponašanju“, rekao je Đani, a onda iznenadio dodatnim pojašnjenjem.

-Nenad Lalatović, Željko Obradović, Duško Vujošević biće male bebe za mene po temperamentu. Njih trojica da se skupe ja imam to. Sve će se videti, povišenim tonom govorio je Ćurčić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE