Marković rešio Floru, Partizan blizu druge faze (VIDEO)

Partizan – Flora 2:0 (2:0) (Marković 19, 42)

Fudbaleri Partizana nastavili su sa dobrim igrama i rezultatima pošto su i u drugom meču Lige Konferencija ostvarili pobedu. Crno-beli su bili bolji od estonske Flore 2:0 (2:0).

Nije dobro počeo tim Aleksandra Stanojevića. Flora je imala dve odlične prilike i 7. i 9. minutu. Ipak, posle toga Partizan preuzima inicijativu, i vrl obrzo dolazi do prednosti.

U 19. minutu Rikardo prima loptu u kaznenom prostoru, više puta je “lomio” defanzivca gostiju, a potom šutirao pravo u golmana Flore, koji je loptu samo odbio na glavu Lazara Markovića i bio je to gol za 1:0.

Posle gola ušlo se u mirniji tok meča. Flora je imala jednu polu priliku, dok je Partizan stao na loptu i čekao svoju šansu. Sačekao ju je u 42. minutu, kada je Lazar Marković povukao loptu, zalomio jednog defanzivca gostiju a potom levom nogom šutirao na gol. Lopta je na putu do gola zakačila jednog od igrača Flore i prevarila golmana gostiju za 2:0.

Prva šansa u drugom poluvremenu viđena je posle 7 minuta. Rikardo je povukao loptu nekih dvadesetak metara, snašno šutirao, a golman gostiju je odbranio ali opet “nabacio” loptu Markoviću koji je natrčavao. Ovoga puta krilni igrač nije bio precizan i lopta je otišla preko gola.

U 59. minutu posle dugo vremena Flora je imala priliku. Vasiljev je odlično šutirao sa oko 25 metara, ali Popović se nije dao izneneaditi i odbranio je taj udarac.

Posle tog ušlo su tok meča u kojem nije bilo nikakavih dešavanja na terenu. Partizan je kontrolisao igru bez većih problem, a u napadu nisu tražili treći gol po svaku cenu. Meč je završen 2:0.

Partizan ima 6 bodova, kao i Gent koji je sa 2:0 savladao Anortozis. Za tri nedelje očekuje se prvi meč ovih ekipa, čiji dvomeč će odlučiti ko će biti prvi na tabeli u ovoj grupi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE