Liga Evrope: “Poker” Leverkuzena, ubedljiv Dinamo, Braga bolja od Midtjilanda! (VIDEO)

Fudbaleri Bajer Leverkuzen ubedljivo su slavili na gostovanju Seltiku rezultatom 0:4, Dinamo je ubedljivo pobedio na gostovanju Genk rezultatom 0:3 dok je Braga savladala Mitiland sa 3:1, u drugom kolu grupne faze Lige Evrope.

Leverkuzen je sitgao u vođstvo u 25. minutu golom Hinkapija, a prednost je duplirao Virc samo deset minuta kasnije. U drugom delu meča, Leverkuzen je povećao na 3:0 u 58. minutu, nakon što je precizan sa bele tačke bio Alario. Konačan rezultat postavio je Adli u finišu meča.

Dinamo je protiv Genka poveo u 10. minutu golom Ivanušeca, a pred sam odlazak na odmor prednost je duplirao Bruno Petković, nakon što je uspešno realizovao jedanaesterac. U 65. minutu dosuđen je još jedanaesterac za goste, Munjoz je zbog starta zaradio i crveni karton, a još jednom siguran sa penala bio je Petković, koji je tako postavio konačan rezultat.

Midtjiland je vodio na poluvremenu na gostovanju protiv Brage, nakon što je Evander realizovao jedanaesterac u 19. minutu. Braga je promašila penal u 35. Međutim, u nastavku je dosuđen još jedan jedanaesterac, a ovaj put siguran je bio Galeno. Preokret domaćim doneo je samo sedam minuta kasnije Horta, a u nadoknadi vremena Galeno je još jednim golom overio pobedu Brage.

U ostalim mečevima, Marsej je remizirao 0:0 sa Galatasaraejm, Lacio je pobedio Lokomotivu 2:0, Vest hem je slavio istim rezultatom protiv Rapida, a Betis je sa 1:3 trijumfovao na gostovanju Ferencvarošu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE