SADA JE SVE MNOGO JASNIJE: Bonući otkrio zašto je Ronaldo napustio Juventus i zabrinuo navijače Junajteda

Prekaljeni talijanski igrač Leonardo Bonući govorio je u zadnjem intervjuu o Kristijanu Roonaldu i njegovom ututicaju na Juventus.

Bonući je poručio da je Ronaldo vrhunski igrač, veliki uzor i svetska klasa, ali da s njim ostali igrači “padaju”. Od njega se očekuje da sam reši utakmicu, a to dovodi do toga da se ostale zvezde u ekipi osećaju manje važnima.

“Čvrsto smo verovali da je jedan čovek, makar bio i najbolji na svetu dovoljan da donosi Juventusu trijumf. Mi smo nesvesno počeli verovati da će sve on sam rešiti.”

“Samo prisustvo na treningu nam je značilo, mnogo je učinio za nas, ali ostali igrači su počeli padati, manje smo radili, manje se žrtvovali, manje želje jer smo mu davali loptu i očekivali da on pobeđuje”, kazao je Bonući

Definitivno zabrinjavajuće vesti za navijače Junajteda koji imaju igrački kadar vredan gotovo milijardu evra, a očigledno već sad potpuno zavise o golovima portugalskog veterana.

Podsećamo, Ronaldo je sinoć pogotkom u 95. minutu doneo Junajtedu (2:1) protiv Viljareala u susretu drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE