SOLSKJER ODUŠEVLJEN: Kada je na terenu Ronaldo, onda uvek imate priliku

Fudbaleri Mančester Junajteda došli su do prve pobede u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Tim Olea Gunara Solskjera savladao je u dramatičnoj završnici Viljareal rezultatom 2-1.

„Crveni đavoli“ su slavili 2:1, a ključni pogodak za Junajted postigao je Kristijano Ronaldo posle pasa Džesija Lingarda u 95. minutu.

-Ovo su stvari koje se događaju na Old Trafordu. Toliko smo puta u prošlosti viđali slične ishode. Na kraju smo morali da ‘bacimo oprez kroz prozor’, a imali smo i sreće. Igrali smo protiv veoma jakog protivnika, ali je na kraju naš pritisak dao rezultata, izjavio je posle susreta trener Junajteda.

-Kada u svom sastavu imate Krisitjana Ronalda, onda uvek imate priliku. On je toliko dobar pred golom i utiče na sve igrače. Što se tiče Džesija Lingarda, on je nezadovoljan što nema više minuta, ali je na kraju imao sjajan potez. On to radi. Igračima mnogo znači što smo dobili na ovaj način, naročito posle poraza u Bernu u prethodnom kolu, rekao je norveški stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE