Đorđević: Emocije i očekivanja su mi pomešane

Košarkaši Fenerbahče, ugostiće Crvenu zvezdu u prvom kolu Evrolige. Utakmice je na programu danas sa početkom u 19 časova i 45 minuta. Svoje utiske pred susret izneo je trener turskog velikana Aleksandar Đorđević.

– Emocije i očekivanja su mi pomešane uoči starta sezone u Evroligi. Svaki start je težak, a u meču koji sledi imaćemo podršku navijača, pa se svi u ekipi nadamo da ćemo uspeti da uradimo dobar posao, da ćemo prikazati dobru partiju. Očekuje nas jako težak zadatak na parketu jer ćemo za rivala imati ekipu koja je predstavnik srpske škole košarke. Zvezda je pokrivena na svim pozicijama, krasi je agresivna igra u odbrani, odlično se snalazi u tranziciji, ali i u poziconoj igri. Meč koji sledi ne dolazi u sjajnom trenutku po nas, jer imamo dosta problema sa sastavom tima. Međutim, od momaka koji izađu na parket očekujem da pruže maksimum, da oscilacije svedu na minimum, jer je to jedini način  da stignemo do cilja, a to je naravno pobeda,naglasio je Aleksandar Đorđević.

Na reči trenera Fenerbahčea, nadovezao se jedan od najboljih igrača, Nando De Kolo.

– Svaki start je težak i zahtevan. Očekuje nas velika borba na parketu, a veliku podršku očekujemo od naših navijača. Pripemili smo se za deul koji sledi, moramo da ispoštujemo dogovor, moramo da budemo agresivni na svakom pedlju terena, da nametnemo stil koji nama odgovora. U tom slučaju, epilog će biti onakav, kakav svi priželjkujemo – naglasio je fenomenalni Francuz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu. U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili...

POVEZANE OBJAVE