Poznata sudbina Kumana, oglasio se Laporta!

Prethodnih dana mnogo se spekulisalo o budućnosti Barseloninog trenera Ronalda Kumana, a španski mediji pisali su da će Kuman gotovo sigurno dobiti otkaz nakon debakla Katalonaca protiv Benfike, kada su poraženi sa 3:0. Ipak, ovakve navode demantovao je predsednik Barselone Đoan Laporta, koji je rekao da će Kuman i dalje ostati na klupi katalonskog tima.

“Nezavisno od rezultata, Kuman će ostati naš trener. Ronald zaslužuje poverenje iz mnogo razloga. On je legenda kluba, značajna ličnst u svetu fudbala. Kuman voli Barselonu, odlučio je da dođe u veme najvećih poteškoća. On veruje u ovaj tim. Ostaće naš trener, ima važeći ugovor. Nadam se da ćemo ponovo početi da pobeđujemo, a siguran sam da će on pružiti svoj maksimum”, izjavio je Laporta.

Prvi čovek Barselone zamolio je navijače za strpljenje i poručio im da treba da im veruju kako bi svi zajedno promenili trenutno loše stanje i krenuli ka boljim rezultatima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE