Premijer liga: Čelsi se mučio sa Sautemptonom, ali u finišu dotukao goste, pobede Lidsa i Vulverhemptona! (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija savladali su na svom stadionu ekipu Sautemptona rezultatom 3:1, Lids je pred svojim navijačima sa 1:0 pobedio Votford, Vulverhempton slavio kao domaćin sa 2:1 protiv Njukasla, a Barnli i Norič su remizirali rezultatom 0:0.

Čelsi je poveo već u devetom minutu, a strelac je bio Čaloba. Čelsi je i dalje imao inicijativu. U 41. minutu Verner je nadskočio odbranu gostiju i poslao loptu u mrežu nakon sjajnog centaršuta. Međutim, gol je nakon intervencije VAR-a poništen zbog prekršaja u začetku napada. U drugom poluvremenu, Čelsi je krenuo opet ofanzivno. Međutim, u 60. minutu Čilvel je oštro startovao u kaznenom prostoru i Sautempton je dobio penal. Siguran sa bele tačke bio je Vard Prauz. Domaći su pokušavali da postignu gol, kreirali šanse, ali je Mekarti sjajno spašavao svoj tim.

U 77. minutu direktan crveni karton zbog oštrog starta dobio je kapiten gostiju Vard Prauz. Čelsi je prednost igrača više uspeo da iskoristi, a gol je postigao Verner u 84. minutu nakon odlične asistencije Aspilikuete.

Konačan rezultat u samom finišu postavio je Čilvel. Nakon nekoliko udaraca, u stativu, pa u prečku, Čilvel je odbijenu loptu pokupio, Mekarti opet odbranio, ali je lopta prešla gol liniju, pa je glavni arbitar pokazao na centar.

Lidsu je pobedu protiv Votforda doneo Dijego Ljorente u 18. minutu. Oba gola za “Vukove” protiv Njukasla postigao je Hvang Čan Hi, a poraz Njukasla ublažio je Hendrik. Mreže su mirovale na meču Barnli – Norič.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE