Premijer liga: Junajted i Everton podelili bodove, VAR spasio “Crvene đavole”! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su na svom stadionu sa ekipom Evertona rezultatom 1:1, u okviru sedmog kola Premijer lige.

Fudbaleri Evertona, u 11. minutu imali su odličnu priliku da povedu. Rondon je izašao sam pred De Heu, ali mu je šut izblokiran, a ranije je sviran ofsajd. “Karamele” su imale blagu inicijativu na početku meča, ali nisu uspeli da dođu do pogotka.

Veliku šansu propustio je Edinson Kavani u 21. minutu. Uspeo je da dobro zahvati centaršut i uputi udarac, ali je Pikford to sjajno odbranio. U 25. minutu ponovo je mogao Rondon da postigne gol, ali je Lindelof izblokirao njegov udarac.

U 29. minutu izbile su čarke na terenu, planuo je Dukure, ali se to sve ubrzo smirilo. Everton je nekoliko sekundi kasnije imao šansu, ali je Varan dobro intervenisao u petercu. Zatim je Demaraj Grej šutirao iz daljine, ali je odličan bio David de Hea.

Crveni đavoli došli su do vođstva u 43. minutu. Fernandeš je sjajno prihvatio dodavanje iz dubine i uposlio Marsijala, koji postiže pogodak. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

U nastavku meča Junajted je imao inicijativu i mnogo više vremena su imali loptu u svom posedu. Međutim, Tausent je u 65. minutu doneo izjednačenje gostima nakon kontranapada. Veliku šansu deset minuta kasnije imao je Ronaldo, primio je loptu u šeasnestercu, ali je šutirao pored gola. U nastavku Junajted je opet imao nekolike šanse preko Pogbe, ali nije bilo promene rezultata. U 85. minutu “Old traford” je zanemeo kada je loptu u mrežu smestio Mina. Ipak, nakon intervencije VAR-a, gol je poništen, pa je na semaforu ostalo 1:1. Pokušavao je Junajted da u finišu uzme sva tri boda, ali nisu uspeli da realizuju prilike.

Nakon ovog duela i Junajted i Everton imaju po 14 bodova iz sedam odigranih utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČINJE ZAVRŠNICA LŠ: Četiri tima u borbi za titulu, ovako izgleda teren u Areni (FOTO, VIDEO)

Takmičenje u FIBA ligi šampiona košarkaše došlo je pred završni čin. Beograd će uskoro biti domaćin F4 na kome će...

POVEZANE OBJAVE