Stanojević pred Napredak: “Ne možemo biti 33 meča kažnjeni, očekujemo naše navijače u nedelju!”

Fudbaleri Partizana gostuju u Kruševcu ekipi Napretka u nedelju od 16 časova. Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu, trener crno-belih Aleksandar Stanojević rekao je da očekuje navijače Partizana u Kruševcu jer je zabrana zbog incidenata u Novom Pazaru istekla.

Prethodno je direktor Napretka Vladimir Arsić rekao da gostujućim navijačima ipak neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

“Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače, biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na jug, mogu da uđu na severnu tribinu“, izjavio je Arsić.

Trener Partizana reagovao je na ovu izjavu i istakao da očekuje da na na stadionu u Kruševcu budu prisutne pristalice crno-belih.

“Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Lazarevcu, Kragujevcu i Lučanima bez navijača. Ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni, nismo baš toliko strašnu stvar uradili.Navijači nam mnogo znače, nema razloga da ne prisustvuju utakmici u Kruševcu. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome. Očekujemo naše navijače u nedelju”, poručio je Stanojević.

Govoreći o samoj utakmici, Stanojević je istakao da ova utakmica mnogo znači i da bi pobeda bila i te kako značajna pred odlazak na reprezentativnu pauzu.

Partizan u ovu utakmicu ulazi kao lider na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE