Hrabri Metalac nije uspeo da iznenadi Zvezdu: Crveno beli tek u drugom poluvremenu slomili otpor Metalca (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru12. kola Linglong Superlige pobedili su Metalac rezultatom 3:1. Večerašnju utakmicu obeležio je i protest Zvezdinih navijača koji su tek u 20. minutu ušli na severnu tribinu.

Nije se dugo čekalo na Zvezdino vođstvo. Crveno-beli su poveli u desetom minutu meča posle odlične akcije Bena sa desne strane, nastavio je Ivanić koji je majstorski odložio loptu za Falkaa, a Italijan sa oko 12 metara pogađa mrežu Metalca.

Prva velika prilika za goste, bila je u 35. minutu kada su fudbaleri Metalca uputili nekoliko udaraca ka golu, prvi šut je odbranio  Popović, drugi izblokirao Eraković, a posle još njednog je lopta završila u korneru. Tom prilikom su fudblaeri Metaca trazili jedanaesterac zbog igranja rukom Erakovića. Analizirala se ta situacija u VAR sobi, na kraju je sudija Živković pogledao snimak i utvrdio da je neposredno pre Erakovića, lopta pogodila u ruku i jednog igrača Metalca, pa zbog toga nije mogao da dosudi penal.

Ubrzo je Metalac stigao do izjednačenja. U 40. minutu Vlalukin je na desnoj strani proigrao Krajišnika, ovaj sjajno centrirao u kazneni prostor za Filipa Stuparevića koji udarcem glavom šalje loptu u Popovićevu mrežu.

Tri minuta kasnije mogao je Metalac do preokreta, kada je Stuparević bio oči u oči sa golmanom Popovićem, ali je golman izašao kao pobednik iz te prilike.

To je bila uvertira za novo vođsvo Zvezde. Falko je odlično uposlio Gajića, a ovaj još bolje Ivanića na petercu za 2:1. Taj gol je i sve dileme rešio jer Metalac nije imao više snage da se vrati.

Do kraja utakmice videli smo rutinsku igru tima Dejana Stankovića i overu pobede u poslednjim sekundama.

Bena je srušio Vasiljević i zaradio isključenje drugim žutim kartonom, a Kanga se upisao za konačnih 3:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lučić otkrio gde želi da nastavi karijeru

Srpski košarkaš Vladimir Lučić je poslednjih 8 godina član Bajerna iz Minhena. Ove sezone je imao problema sa povredama,...

POVEZANE OBJAVE