La liga: Espanjol srušio “kraljevski klub”, Jović asistent! (VIDEO)

Fudbaleri Espanjola slavili su protiv Real Madrida na svom stadionu rezultatom 2:1, u osmom kolu španske La lige.

Espanjol je poveo već u 17. minutu, kada je gol iz šesnaesterca postigao Raul de Tomas na asistenciju Embarbe. Ovo je bio jedini gol u prvom poluvremenu.

U drugom delu, Real je imao inicijativu, držali su loptu više vremena u svom posedu, ali nisu uspevali da kreiraju ozbiljniju priliku.

U 60. minutu Vidal je nakon sjajne solo akcije pogodio za veliku prednost Katalonaca. U 68. minutu, Benzema zatresao mrežu domaćih, ali pogodak nije priznat zbog ofsajd pozicije. Ipak, samo tri minuta kasnije Beznema je još jednom pogodio i vratio Madriđane u meč. On je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, nakon što mu je asistirao naš Luka Jović.

Do kraja utakmice Real nije bio dovoljno konkretan. Azar je uspeo u finišu meča da ubaci loptu u mrežu, ali i tada je bila nedozvoljena pozicija, pa gol nije priznat.

Espanjol je tako uspeo da upiše velika tri boda i nakon ovog kola imaju devet bodova. Real je pretrpeo prvi poraz u ovoj sezoni La lige, ali ostaju lideri sa 18 bodova, barem dok Sosijedad ne odigra svoju utakmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE