Premijer liga: Brentford u nadoknadi uzeo ceo plen iz Londona, Totenhem pobedio Aston Vilu, Palas i Lester podelili bodove! (VIDEO)

Brenford je slavio u Londonu protiv Vest Hema rezultatom 1:2, Totenhem je na svom stadionu savladao Aston Vilu rezultatom 2:1 dok je Kristal Palas remizirao sa Lesterom pred svojim navijačima rezultatom 2:2, u okviru sedmog kola Premijer lige.

Lester je stigao u vođstvo u 31. minutu nakon velike greške defanzivca domaćih, loptu je pokupio Ihenaćo i smestio je u mrežu. Samo šest minuta kasnije Vardi je odlično primio loptu u šesnaestercu i tako duplirao prednost Lestera. To je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U nastavku domaći su pokazali inicijativu, a prednost Lestera smanjio je mladi veznjak Palasa Olise, koji je pogodio u 61. minutu. U 72. minutu, Kristala palas se potpuno vratio u meč, a pogodak je glavom postigao Šlup, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Totenhem je poveo u 27. minutu golom Hejbjerga, nakon asistencije Sona. To je bio jedini pogodak u prvom delu igre. U nastavku meča, gosti su krenuli ofanzivnije, a u 67. minutu Votkins je doneo izjednačenje nakon odlične asistencije Targeta. Napadač Aston vile samo je smestio loptu u prazan gol. Ipak, u 71. minutu sva tri boda Totenhemu doneo je Lukas Moura. On je iskoristio odličan pas Sona, koji je tako upisao i drugu asistenciju na današnjem meču. Ovo je bio i konačan rezultat utakmice.

Brentford je poveo na gostovanju protiv Vest hema već u 20. minutu, a strelac je bio Mbeumo. “Čekićari” su se vratili u igru pogotkom Bouena u 80. minutu, ali u petom minutu nadoknade sva tri boda gostima doneo je Vise.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE