Stanojević zadovoljan pobedom, ali ne i igrom, Đuričić: “Primili smo čudan gol!”

Fudbaleri Partizana minimalnim rezultatom slavili su na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka u derbiju ovog kola Superlige Srbije.

Nakon meča oglasili su treneri obe ekipe. Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da je zadovoljan pobedom, ali ne i igrom svog tima.

“Zadovoljan sam pobedom i rezultatom, ali nismo bili na željenom nivou. Postojala je neka nervoza, ne znam zašto”, izjavio je Stanojević. On je dodao da imaju dosta pobeda i prvo mesto pred reprezentativnu pauzu i da će nakon malog odmora nastaviti da se pripremaju za nove obaveze.

Trener Napretka Milan Đuričić čestitao je protivniku na pobedi i iskazao žal za tim što nisu iskoristili inicijativu i veći posed lopte koji su imali u odnosu na Partizan.

“Tokom cele utakmice smo imali veći posed, i sa igračem manje smo imali 55 posto. Na odmor smo otišli uz odnos 52:48, a i u nastavku smo imali više loptu. Primili smo u najmanju ruku čudan gol. Izgubili smo utakmicu, čestitam Partzizanu”, izjavio je šef stručnog štaba Napretka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi i Roma: Vlasnici doneli odluku o sudbini trenera

Vlasnici Rome Den i Rajan Fridkin saopštili su da će trener Danijele de Rosi i naredne sezone da bude...

POVEZANE OBJAVE