Mitrović: Partizan je trenutno favorit i igra najbolji fudbal

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac Srbije, govorio je o trci za titulu između njegovog voljenog Partizana i Crvene zvezde.

Mitrović veruje da će se titula vratiti u Humsku posle pet godina.

Mislim da Partizan može do titule. Partizan je trenutno favorit, igra najbolji fudbal i trenutno zaslužuje prvo mesto. Ostao je žal što nije veća razlika, ali ima dosta da se igra. Rano je sada govoriti o tituli, ali ako ovako nastavi vratiće je u Humsku, rekao je Mitrović na konferenciji za medije pred reprezentativnu akciju.

Mitrović je odao priznanje “večitima” na odličnim rezultatima u Evropi.

-Pratim Partizan i Zvezdu. Mislim da su dominantni, igraju dobar fudbal, favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, ali to su zaslužili kroz kvalifikacije. Želim im svu sreću. Mislim da Partizan može da dogura do finala Lige konferencija. Stanojević je sve sklopio kako želi, pokazali su to u derbiju. Želim im sve najbolje da doguraju što dalje.

Pričao je sjajni golgeter i o predstojećim mečevima “Orlova” sa Luksemburgom i Azerbejdžanom u borbi za Mundijal.

-Danas nema lakih protivnika, možda je pre bilo tako. Ako se ne uđe 100 posto Luksemburg može da bude neprijatan. Imaju dosta kvalitetnijih pojedinaca, mogu da budu nezgodni. Mi smo favoriti, ali to ništa ne znači ako ne odigramo kako treba. Respekt njima, ali verujemo u ono što radimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE