RADONJIĆ PRE BUDUĆNOSTI: Da kontrolišemo kvalitet protivnika

Košarkaši Crvene zvezde, igraju večeras, derbi meč drugog kola ABA lige, protiv Budućnosti iz Podgorice.

Oba tima, ostvarila su pobede, nad Splitom, odnosno FMP-om, u prvoj rundi.

Crveno beli, imaju problema sa sastavljanjem tima, zbog velikog broja povređenih igrača.

Trener Dejan Radonjić, izneo je svoja očekivanja, pred večerašnji duel:

Posle utakmice u Istanbulu, očekuje nas duel protiv ekipe Budućnosti sa kojom smo ne tako davno odigrali mečeve za titulu u ABA ligi. Lazića i Vajta neće biti u timu, Cirbes je u izolaciji zbog kovida. Što se tiče Dobrića i Davidovca, njihovo zdravstveno stanje je takvo da ćemo na dan utakmice doneti odluku, da li ćemo i u kolikoj meri moći na njih da računamo.Na to nam se nadovezala i nova situacija sa Ostinom Holinsom koji je nakon proklizavanja u utakmici sa Fenerbahčeom zaradio povredu i pitanje je da li će moći da odigra utakmicu u ponedeljak.– navodi on, za klupski sajt.

Potom je govorio i o protivniku:

Nakon dobrog meča u Istanbulu, potrebna nam je dobra priprema za naredni duel, uz sve okolnosti koje sam naveo, jer kraća rotacija u timu dovodi do znatno većih opterećenja ostatka ekipe. Sa druge strane, to znači i da protivnik može lakše da priprema strategiju u kojoj imamo manje igrača na raspolaganju. Zato svi koji budu igrali moraju da napravi iskorak da pokušamo da odigramo dobar meč i kontrolišemo kvalitet ekipe Budućnosti. – zaključuje Radonjić.

Podsetimo, meč je na programu večeras, od 21 sat, u hali “Aleksandar Nikolić”.

Foto: KK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE