RAJKOVIĆ PRED LUKSEMBURG: Ne razmišljamo ni o čemu, osim pobedi

Fudbalska reprezentacija Srbije, ove subote, igra protiv Luksemburga, meč kvalifikacija, za plasman na SP 2022. u Kataru.

Ukoliko želi, da u poslednjem kolu, sa Portugalom, odlučuje o direktnom putniku, na planetarnu smotru, moraće, osim pomenute, da slavi i u meču protiv Azerbejdžana,tri dana kasnije.

Pred meč, svoja očekivanja, izneo je golman Srbije, predrag Rajković:

Luksemburg je dobra reprezentacija, pokazali su da imaju kvalitet ovde u Beogradu, postigli su gol. Ipak mislim da smo mi bolja ekipa i da ne treba da razmišljamo ni o čemu osim pobedi. Biće teže jer igramo na strani, ali imamo bolje igrače i ne bi trebalo da bude većih problema.

Tema je, svakako bio i Sebastijan Til, fudbaler moldavskog Šerifa, ali i činjenica, da je Srbija, na svakom meču kvalifikacija, primila gol:

Potrudiću se da sačuvam, možda će na kraju odlučivati i gol razlika. Mislim da sam i ja u dobroj formi, korektno sam uradio prethodne utakmice. Ali mogu da budem još bolji, kako u klubu tako i reprezentaciji. – zaključio je Rajković.

Srbija će, podsetimo, u subotu gostovati Luksemburgu. Taj meč, na programu je, od 20:45. Za sada Srbija je, druga u grupi sa 11 bodova, dva manje od Portugala.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE