LEGENDARNI TRENER PARTIZANA, PREUZIMA ZVEZDINOG RIVALA U LE

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da će Marko Nikolić napustiti Lokomotivu iz Moskve. Iako to još nije zvanično potvrđeno iz ruskog premijerligaša, pitanje je trenutka kada će srpski stručnjak napustiti kormilo Lokomotive.

Ono što je izvesnije da bivši trener Partizana neće dugo čekati na posao, jer ga na svojoj klupi želi italijanska Specija, ali i rival Zvezde u Ligi Evrope, Ludogorec!

Klub iz Razgrada je posle poraza od crveno belih uručio otkaz treneru Valdasu Dambrauskasu i traga za njegovim naslednikom. Bugarski mediji danas prenose da je Srbin jedna od opcija rukovodstva, da nasledi Litvanca.

– Nikolić se dopada upravi šampiona i uklapa se u profil za trenera tima – navodi tamošnji “Sportal” koji se bavio analizom njegovog trenerskog puta, pogotovo onim mečevima koje je Nikolić kao trener Partizana igrao protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za LŠ.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića. Naime, Mijailović je govoriti o...

POVEZANE OBJAVE