MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Italija 2.45, Francuska 2.50!

Ako je reprezentativa pauza zbog nečega dobra, onda su to dobitni tiketi. Zaljubljenici u fudbal širom sveta se često ne raduju ovom periodu, ali samo oni najiskusniji znaju kako to da okrenu u svoju korist.

Odaćemo vam tajnu. Za početak, kliknite OVDE, registrujte se i automatski dobijate fantastičan BONUS BEZ USLOVA od 500 RSD!

Dobro ste pročitali, SAMO JEDAN KLIK vas deli od bonusa, ali ni to nije sve!

Kladionica Meridian spremila je iznenađenje i za one koji već imaju naloge, a do sada nisu deponovali novac. Uradite to odmah, jer vas nakon prvog depozita i odigranog tiketa čeka još jedan bonus!

Novih 500 RSD stiže na vaš račun!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

A, onda…

Nazad na meridianbet.rs jer vas tamo čeka sjajna ponuda! Evo nekoliko predloga:

ITALIJA – ŠPANIJA, KEC 2.45

Sreda, 20.45

Liga nacija donosi nam fantastične duele ove nedelje, pa ćemo na terenu ponovo videti aktuelnog evropskog šampiona, odnosno selekciju Italije, koja se u polufinalu sastaje sa Španijom. Italijani i Španci su se sastali pre samo tri meseca i to u polufinalu EURO, kada su azuri skavili rezultatom 2:1, pa nema sumnje da je “crvena furija” željna osvete.

Italija i Španija su se do sada sastajale 35 puta, a deset puta je slavila Italija, videli smo i 13 remija, dok je Španija slavila 12 puta.

Poslednja tri duela ove dve reprezentacije bila su jako zanimljiva – juna 2016. na EP Italija je pobedila Španiju 2:0, da bi u oktobru 2016. u kvalifikacijama za SP 2018 odigrale nerešeno 1:1 i na kraju u septembru 2017, takođe u kvalifikacijama za SP 2018, Španija slavila 3:0.

Finale je zakazano za 10. oktobar u Milanu. Istog dana u Torinu igra se i duel za treće mesto. Posle tih utakmica, Liga nacija će dobiti novog šampiona, pošto je u prethodnom izdanju najbolja bila selekcija Portugalije.

Bukmejkeri Meridiana su saglasni u oceni da je Italija favorit, pa vas na njihovu pobedu čeka kvota 2.45.

BELGIJA – FRANCUSKA, DVOJKA 2.50

Četvrtak, 20.45

U drugom meču polufinala Lige nacija sastaju se Belgija i Francuska, a to nam garantuje pravi fudbalski spektakl!

Belgija i Francuska sastajale su se do sada 75 puta i u međusobnom skoru vodi Belgija – 30 pobeda, 19 remija i 26 poraza. U avgustu 2013. godine njihov prijateljski meč završen je bez golova, u junu 2015, takođe u prijateljskom duelu, Belgija je slavila 4:3, da bi u poslednjem meču, u julu 2018. godine, na Svetskom prvenstvu, pobedila Francuska 1:0.

Francuzi i sada slove za favorita, ali daleko od toga da ih čeka lak posao. Moraće Kilijan Mbape i društvo “debelo” da se potrude ukoliko žele da dođu do finala.

Shodno tome, na meridianbet.rs vas čeka kvota 2.50 na pobedu Francuza.

Prognozirajte će biti šampion Lige nacija i osvojiti titulu koja donosi… Pa, praktično ništa. Osim, nadamo se, dobitnih tiketa.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE