Nastavlja se sukob na relaciji PSŽ – Real Madrid zbog Mbapea!

Ovog leta, tokom skoro celog prelaznog roka, trajala je saga o eventualnom transferu Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real Madrid. Letnji prelazni rok je okončan, a mladi reprezentativac Francuske ostao je u dresu Parižana.

Međutim, nedavna izjava prvog čoveka “kraljevskog kluba” Florentina Peresa da će se možda već u januaru sve rešiti po pitanju transfera Mbapea, izazvala je nove varnice i oštru reakciju sportskog direktora PSŽ-a Leonarda. On je poručio Madriđanima da prestanu i da imaju poštovanja prema PSŽ-u.

“Ova priča traje dve godine. Podsećam vas da je prelazni rok završen. Real Madrid ne može više da se ponaša na ovaj način. To mora da prestane. Mbape je igrač PSŽ-a i klub namerava da ta saradanja traje. Ovo je nedostatak poštovanja prema PSŽ-u i prema Kilijanu”, poručio je direktor PSŽ-a Peresu.

Florentino Peres istakao je da njegova izjava nije dobro protumačena, te da je svestan da Mbapeu ugovor ističe sledećeg juna. On je dodao da će Real zbog poštovanja PSŽ-a ipak morati da sačeka naredni letnji prelazni rok.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČINJE ZAVRŠNICA LŠ: Četiri tima u borbi za titulu, ovako izgleda teren u Areni (FOTO, VIDEO)

Takmičenje u FIBA ligi šampiona košarkaše došlo je pred završni čin. Beograd će uskoro biti domaćin F4 na kome će...

POVEZANE OBJAVE