NI LAPORTA GA NIJE SPASIO: Kuman definitivno precrtao svetskog prvaka, karijeru nastavlja u Italiji?

Trener Barselone Ronald Kuman definitivno je precrtao Samjuela Umtitija, tvrdi katalonski Sport.

Francuski štoper nije odigrao nijedan minut ove sezone u klubu s Kamp Noua. Još tokom leta mu je Kuman rekao da ne računa na njega, ali Umtiti je odbijao otići i zatražio je sastanak s predseednikom Đoanom Laportom.

Na tom sastanku je odlučeno da mu se da još jedna prilika kako bi se nametnuo Kumanu, ali čini se da je i ta prilika prošla.

Barselona se odlučila rešiti Umtitija, koji ima ugovor do 2023. godine. U klubu očekuju da će Umtiti shvatiti kako će celu sezonu izgubiti na klupi i da će u januaru pristati napustiti Barcelonu.

Kuman će mu priliku davati u Kupu Kralja kako bi se u januaru prikupilo što više ponuda za njega, a kao jedna od potencijalnih destinacija spominje se italijanska Serija A, u kojoj je navodno zainteresovano više klubova.

Prema pisanju Sporta, u Barseloni spremni i jednostrano raskinuti ugovor s Umtitijem samo kako bi napokon otišao.

Umtiti je u Barselonu stigao 2016. godine iz Liona za 25 miliona evra. Poslednju utakmicu odigrao je još u maju. S Francuskom je bio svetski prvak 2018. godine i bio je član startnih 11 te ekipe, ali je godinu kasnije ispao iz reprezentativnog rostera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE