Svetislav Pešić održao sastanak sa klubovima ABA lige

Selektor nacionalnog tima Srbije Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać sastali su se u „Kući košarke“ sa direktorima i trenerima srpskih klubova učesnika ABA AdmiralBet lige.

Sastanku su prisustvovali predsednik KSS Predrag Danilović, generalni sekretar KSS Zlatko Bolić, potpredsednik KSS za mušku košarku Nenad Krstić, Željko Obradović i Zoran Savić ispred Partizana NIS, Dejan Radonjić i Filip Sunturlić ispred Crvene zvezde mts, Vlada Jovanović i Goran Ćakić iz Mega Basketa, Nenad Stefanović i Vladan Mitrović iz FMP i Marko Marinović i Predrag Pantović ispred čačanskog Borca.

Tema je bila predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća i upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije Srbije.

U izuzetno konstruktivnom razgovoru, selektor je izneo planove i zatražio podršku klubova pred naredne reprezentativne akcije. Prvi izazovi nas čekaju već u novembarskom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, pošto naš nacionalni tim 25. novembra dočekuje Letoniju, a tri dana kasnije gostuje u Belgiji.

(foto: KSS)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE