U Radničkom iz Niša nezadovoljni suđenjem, izdali saopštenje!

Rukovodstvo Radničkog iz Niša oglasilo se saopštenjem u kojem su iskazali nezadovljstvo suđenjem, kao i načinom delegiranja sudija za pojedine mečeve, a na meti je posebno bio sudija Novak Simović.

Iz Radničkog ističu da postoje dvostruki aršini prilikom suđenja njihovom timu i navode sporne odluke sudija na mečevima Radničkog sa Proleterom (sudio arbitar iz Novog Sada), Vojvodinom (sudio arbitar iz Novog Sada) i Metalcem.

U šestom kolu utakmica Radničkog protiv Proletera odlučena je nepostojećim penalom u korist tima iz Novog Sada. U desetom kolu protiv Metalca dodeljena su nam dva prestroga žuta kartona, posebno drugi, gde je faul za Radnički, dok ga sudija dosuđuje za Metalac i daje drugi žuti odnosno crveni karton našem igraču.I u 12. kolu na utakmici protiv Vojvodine, kao i na prethodnoj, ostali smo sa igračem manje. Na istom susretu igrači Radničkog su dobili četiri žuta kartona, kao i sekretar kluba. Crvene kartone su dobili sportski direktor i pomoćni trener.

Pored ovoga, Nišlije su nezadovoljne načinom na koji se biraju sudije za pojedine mečeve.

“Osim nepostojećih kriterijuma prilikom suđenja, evidentno je njihovo nepostojanje i prilikom izbora sudija. Svaki put kada se dodeli sudija za našu utakmicu pitamo se gde su granice? Tako je protiv Proletera u Nišu sudio Maksimović, koji živi i radi u Novom Sadu, odakle je i Proleter. Protiv Vojvodine u Novom Sadu sudio je sudija Simović iz Novog Sada odnosno Lovćenca. Protiv Metalca je sudio opet sudija iz Lovćenca…”, stoji u saopštenju kluba sa Čaira.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE