VREME JE ZA NAGRADE: Učestvuj u Meridian Pay takmičenju i osvoji vredne poklone!

Navikli smo na sjajne bonuse, najveće kvote na planeti, istorijske džekpotove, ali Meridian sada donosi sjajno takmičenje – Meridian pay – koje garantuje vrhunsku zabavu i vredne robne nagrade.

Evo o čemu se radi:

Promocija počinje 05.10.2021. u 00:00 i završava se zaključno sa 31.10.2021. u 23:59, a mogu učestvovati svi koji imaju nalog na Meridianu. Promocija se organizuje u formi međusobnog takmičenja igrača u tome ko će više uplatiti depozita u navedenom periodu.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Načini uplate koji učestvuju u promociji su: Meridian Pay uplatna mesta i uplate na lokacijama platne institucije Transaks.

Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova, a  bodovi se računaju po sledećem principu:

Ukoliko igrač u toku jednog dana uplati ukupan depozit u minimalnom iznosu od 500 rsd računa mu se 0,001 bod po dinaru.

A, koje nagrade vas čekaju?

1. mesto – BLUETOOTH ZVUČNIK

2. mesto – SMART WATCH

3 – 7. mesto – XIAOMI EKSTERNA BATERIJA

A, ukoliko nemate nalog na Meridianu, brzo kliknite OVDE, registrujte se, preuzmite bonus dobrodošlice i spremni dočekajte početak novog takmičenja!

Meridian – lepša strana života.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMNA PROMENA: Najbolji strelac u istoriji Lacija odlazi iz kluba, Tudor mu već pronašao zamenu

Nakon osam sjajnih godina, kapiten i najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile odlučio je da napusti Olimpiko na kraju sezone. Imobile...

POVEZANE OBJAVE