LEGENDA KLUBA O LAZETIĆU: Evo koliko treba da ostane u Zvezdi

Fudbaleri Milana, poslali su, pet miliona evra tešku ponudu, za mladog ofanzivca Crvene zvezde, Marka Lazetića.

Rosoneri bi ga, rado videli u svojim redovima, ali direktor Zvezdan Terzić, kaže da on nije na prodaju.

Kada je u pitanju budućnost ovog igrača, oglasila se jedna od legendi crveno belih, Dušan Savić:

Za njega bi najbolje bilo da ostane barem još tri godine u Crvenoj zvezdi! Bilo bi bolje da se piše o njegovim golovima i dobrim igrama, o osvajanju trofeja, a ne o klubovima koji ga žele. Nadam se da je jaka ličnost i da sva ova pažnja medija neće uticati na njega. Nestvaran je potencijal, tu nema dileme. Rano je donositi neki sud. Marko prvo treba da odigra nekoliko standardnih sezona u prvom timu Crvene zvezde. Da bude efikasan, da daje golove i osvaja trofeje. Moj savet mu je da još više radi i ponavljam, da barem tri godine ostane u Zvezdi. Da zaigra u Ligi šampiona i tek onda počne da razmišlja o odlasku. – rekao je on, u intervjuu za Kurir.

Ipak, nije mogao da izbegne, priču o finansijskim interesima kluba:

Ne možemo bežati od interesa kluba. Posebno ne u današnje vreme. Igrači poput Lazetića i Mesija se prodaju kad dostignu najbolju cenu. A, moje mišljenje je da Marku tek predstoji blistava karijera. – zaključio je on.

Ove sezone, Lazetić je odigrao pet seniorskih mečeva za Zvezdu, u Superligi, dok u mlađim kategorijama, na 5 mečeva, zabeležio 6 golova.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE