Novi Beograd demonstrirao silu na startu prvenstva Srbije

Vaterpolisti Novog Beograda silovito su startovali u šampionatu Srbije.

Izabranici trenera Vladmiria Vujasinovića su u prvom kolu više nego ubedljivo savladali ekipu Nais rezultatom 32:1 (9:0, 7:0, 9:1, 7:0).

Novobeograđani su u potpunosti opravdali ulogu velikog favorita. Apsolutno su dominirali u bazenu, pružili su veoma efikasnu partiju i od prvog do poslednjeg minuta demonstrirali razliku u klasi.

Najbolji srelac bio je Đorđe Vučinić koji je postigao osam golova, a odličnu partiju pružili su Strahinja Rašović i Nika Šušiašvili koji su po pet puta zatresli mrežu.

Lepo je što igramo kod kuće i što smo na ovaj način otvorili sezonu, posle dugo godina igramo u našem gradu i pred domaćom publikom. To nam svima znači i imponuje nam podrška koju imamo, motiviše nas da nastavimo tako. Sledi Zemun, nakon toga Radnički, protivnici su sve jači i jači, očekujem sve teže i teže utakmice. Biće sve zanimljivije u nastavku šampionata, rekao je Strahinja Rašović posle utakmice. 

Vaterpolisti Novog Beograda u drugom kolu igraju protiv Zemuna, a taj meč na programu je u subotu. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE