Oglasio se Nejt Volters pred Makabi, na jednog igrača crveno-beli posebno moraju da obrate pažnju!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Makabiju u drugom kolu Evrolige u četvrtak od 20 časova i pet minuta, a pred ovaj meč oglasio se povratnik u crveno-beli dres plej Nejt Volters. On je istakao da ih očekuje izuzetno teška utakmica.

“Teško mesto za igranje, Makabi ima sjajne navijače, igra sa puno energije na svom terenu. Moramo da damo sve od sebe i zategnemo odbranu”, izjavio je Volters i dodao da su iza njih dve teške utakmice (Fenerbahče i Budućnost) i da poseban problem prestavlja težak raspored.

Volters je bivši igrač Makabija, a pred ovaj meč rekao je da Zvezda mora zaustaviti Skotija Vilbekina, kao ključnog igrača u timu.

“Važan je šraf u njihovoj igri, što se pokazalo i u prvoj utakmici. Jedna od ključnih stvari je da mu otežamo posao koliko je moguće i da mu ne dozvolimo otvorene šuteve. Jako im je važan i moramo da ga usporimo”, istakao je Zvezdin plej.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE