Pobeda Francuske nakon velikog preokreta, VAR koban po Belgiju! (VIDEO)

Fudbaleri Francuske pobedili su u gostima reprezentaciju Belgije rezultatom 2:3 u polufinalnom meču Lige nacija, pa će se za trofej ovog takmičenja boriti sa Španijom, koja je sinoć savladala selekciju Italije.

Belgija je bila mnogo bolji rival u prvom poluvremenu i stekla veliku prednost. Najpre je Karasko doveo u vođstvo Belgijance u 37. minutu igre, nakon odlične asistencije De Brujnea. Samo tri minuta kasnije De Brujne je još jednom asistirao, a pogodak je postigao Lukaku. To je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U nastavku Francuska je zaigrala mnogo bolje. U 62. minutu, nakon asistencije Mbapea, Benzema je smanjio prednost Belgije. Sedam minuta kasnije, Mbape je uspešno realizovao jedanaesterac i potpuno vratio “Petlove” u igru.

U 87. minutu ponovo je loptu u mrežu smestio Lukaku nakon asistencije Karaska, ali nakon intervencije VAR-a, gol je poništen zbog minimalnog ofsajda. Tri minuta kasnije Francuska stiže do ogromnog preokreta, a strelac je bio Teo Hernandez, koji je odbijenu loptu pokupio sa ivice šesnaesterca i tako doneo finale Francuzima.

Reprezentacija Francuske u subotu će u finalu igrati sa selekcijom Španije dok će se Belgija boriti za treće mesto sa Italijom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE