PREGOVORI SU POČELI: Milan u januaru dovodi pojačanje iz Barselone?!

Alex Kolado poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka trebao je otići na pozajmicu iz Barselone u Šefild junajted. Dogovor je bio postignut, ali zbog papirologije je pozajmica propala i igrač se našao u teškoj situaciji.

Barselona ga nakon toga nije stigla prijaviti ni za prvu ekipu ni za B ekipu pa mora celi jesenji deo sezone provesti na tribinama. Veliko zanimanje za 22-godišnjeg ofanzivca pokazuje Milan.

Neki kontakti su već uspostavljeni i čeka se zimski prijelazni rok za službenu ponudu Milana. Ni Sheffield ne odustaje od njega, javlja Mundo Deportivo.

Kolado je bio kapiten Barselonine B ekipe i katalonski list navodi da mu je jako teško palo što ne igra, pogotovo što sad u Barseloni zbog krize igra jako puno njegovih prijatelja iz akademije, ali siguran je da će ga ova situacija mentalno ojačati.

Za prvu ekipu Barselonu je Kolado debitovao 4. maja 2019. godine protiv Selte. Početkom ove godine potpisao je novi ugovor s Kataloncima do leta 2023. godine, a tržišna vrednost mu je procenjena na pet miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE