Radonjić nakon velike pobede: “Bilo je sjajno, treba da nastavimo ovako!”

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili ekipu Makabija u Tel Avivu rezultatom 63:75 i tako upisali prvu pobedu u ovoj sezoni Evrolige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da je veoma zadovoljan pobedom i igrom svog tima.

“Na svakoj utakmici Evrolige mi imamo ogromnu motivaciju, tako je bilo i večeras. Igrali smo veoma dobro, svako pojedinačno. Pokušali smo da odigramo vrlo čvrsto, da odigramo dobru odbranu. Osećamo se jako dobro nakon ove pobede. Treba da nastavimo da se trudimo da igramo ovako i da dajemo sve od sebe”, izjavio je Radonjić.

On je prokomentarisao i sjajnu partiju Nejt Voltersa, istakavši da je ovo njegova najbolja utakmica u Zvezdinom dresu.

“Ovo je jedna od njegovih najboljih partija u Crvenoj zvezdi, ne samo ove sezone jer je i pre proveo jednu sezonu sa nama. Na početku je bilo problema jer je kasnio na početak priprema, a onda je imao povredu i odsustvovao je nekoliko dana. U poslednjih deset dana radi veoma vredno, svaku utakmicu je sve bolji. Sigurno je i Nejt imao veliku motivaciju i doprineo je puno da pobedimo danas”, istakao je Zvezdin trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid našao zamenu za Hezonju!?

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja gotovo sigurno napušta Real Madrid, a mediji ga sele u Panatinaikos, čiji je član bio...

POVEZANE OBJAVE