Volden se oglasio o prelasku iz Partizana u Zvezdu: “Bile su oštre reakcije, privremeno sam deaktivirao naloge na društvenim mrežama!”

Košarkaš Bajerna iz Minhena Kori Volden dao je intervju za nemački “Abendcajtnug”.

Volden je istakao da je veoma srećan što u novom klubu ima saigrača iz Partizana Ognjena Jaramaza.

“Zaista sam srećan što smo sada ovde zajedno. Bili smo zaista dobar par u Partizanu pre dve godine i odlično se dopunjavali. Kada smo obojica bili na parketu, bilo je teško poentirati pored nas. Obojica smo brzi u ofanzivi, brzo donosimo odluke, a i dobri smo strelci”, rekao je Volden.

Takođe, govorio je o reakcijama povodom prelaska iz Partizana u Crvenu zvezdu prošle godine i istakao da mu je bilo veoma teško, posebno u početku.

“Jako sam želeo da igram Evroligu, pa sam morao da donesem ovu tešku odluku. Reakcije navijača su bile oštre. Međutim, na parketu sam sve više osvajao simpatije navijača Zvezde. Razumem te velike emocije. Na kraju, malo je i pomoglo to što nije bilo fanova na tribinama zbog koronavirusa. Znao sam šta me čeka, pa sam tako zbog loših komentara privremeno deaktivirao svoje naloge na društvenim mrežama”, izjavio je Volden za nemački medij.

On je dodao da ne bi ponovio isto kada je reč o eventualnom prelasku iz Bajerna u Albu, Bajernovog najvećeg rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE