Zvezda odgovorila Stanojeviću i Piksiju u ”Zvezdaškom pretresu”

Zvezdan Terzić je intervjuom koji je dao za TV Pančevo udario na Partizan i selektora Dragana Stojkovića Piksija, a na Marakani je to i zvaničan stav, koji je u emisiji Zvezdaški pretres za klupsku televiziju izneo portparol crveno-belih Miljan Milošević

Za početak se dotakao odlaganja utakmice sa Voždovcem, zbog čega je Zvezda žestoko kritikovana iz Partizana, od strane trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

-Zamislite u situaciji kada nemate 9, 10, 13 igrača, koliko protiv Voždovca nije bilo, kako bi sve to izgledalo. I Metalac je vrlo ozbiljna ekipa, to se videlo na terenu  i jasno je zašto je klub tražio da se utakmica sa Voždovcem odloži, istakao je Milošević, a onda najavio ekskluzivno iznošenje zvaničnog stava Crvene zvezde, što u nastavku prenosimo.

-Moram da iskoristim priliku da iznesem i zvaničan stav kluba. Klub je zabrinut jer je pre ove utakmice sa Metalcem došlo do određenih pojava u srpskoj fudbalskoj javnosti pre svega, neposredno pre ove utakmice i nekoliko dana pre utakmice sa Voždovcem došlo je do nekih čudnih komentaraU pitanju su pre svega komentari našeg večitog rivala, koji su možda bili očekivani. Međutim, začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večitog rivala, potom i selektor komentarisali regularnost prvenstva.

Nije nam najjasnije sa koje pozicije oni to čine, komentarisali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, svi komentarišu da je sve regularno, kao da pre toga nije bilo. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj, koji je to komentarisao u prvom mandatu bio trener, imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio.

Tada je sve to bilo normalno i dokle god je takva situacija, sve je regularno. Čak i u FSS imaju potrebu da to komentarišu kako je sve super, a onda se isto izjave kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezentaciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezentativce Kanade, Australije, Austrije, afričkih zemalja koji će igrati Kup Afričkih Nacija. Ali Katai, recimo, nema mesta u reprezentaciji, iako taj Katai da devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi od svih napadača u Evropi što se tih parametara tiče. Ali iz nekog razloga se komentariše kako je sve neregularno i preti se odlaskom ispred Skupštine Srbije ako tako ne bude bilo.

Znači, ako stanje na tabeli ne bude identično kao sada, ići će se ispred Skupštine. Čemu to vodi? Kako Savez tada ne reši da reaguje i da prokomentariše takav komentar takmičenja, nego se posle toga nastave afirmativne izjave da je sve regularno, sve je super, da uživamo u fudbalu, ali da nam taj fudbal ne proizvodi ništa za reprezentaciju

Priča se o koeficijentu u Evropi kako i Zvezda i Partizan obezbeđuju još jedno mesto u Ligi šampiona. Nije baš tako, Zvezda nosi dve trećine tih bodova i ne može da se kaže da su oba kluba podjednako doprinela. Može da se ponovi da je sve regularno kada Zvezda nije bila prva i kako je četiri godine sve nenormalno, a kako je za vreme Tomislava Karadžića sve bilo regularno i sjajnio, samo nas u Evropi nije bilo, liga nije imala nikakav status u Evropi. Nipodaštava se što radi Zvezda, uprava, trener, igrači… Ne znam s kojim ciljem. Ovo sam morao da prenesem kao zvaničan stav kluba”, zaključio je Miljan Milošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Makabi u nepovoljnom položaju pred meč u Atini

Makabi putuje u Atinu na megdab Panatinaikosu, a trener Ponosa Izraela Oded Kataš  potvrdio je da Vejd Boldvin neće...

POVEZANE OBJAVE