MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: SRBIJA 1.50, RUSIJA 1.90, HRVATSKA 1.30

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: SRBIJA 1.50, RUSIJA 1.90, HRVATSKA 1.30

Liga nacija donela nam je zanimljive duele, ali ono što nas više zanima svakako su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, u kojima učestvuje i selekcija Srbije.

“Orlovi” su odlično startovali, ali pravi ispiti tek dolaze. U narednih nekoliko dana, Srbija će odmeriti snage najpre sa Luksemburgom, a potom i Azerbejdžanom, a kladionica Meridian spremila je fantastične kvote za ove duele, kao i brojne druge mečeve.

Znamo da čitava zemlja svim srcem navija za “Orlove”, kao i da će oni, vođeni selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, dati sve od sebe da nas ponovo obraduju, te je sada pravo vreme za jedan PATRIOTSKI TIKET.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

A, evo i kako da ga sastavite. Za početak, kliknite OVDE, registrujte se i dobijate BONUS BEZ DEPOZITA –  500 RSD za online kladjenje.

A, ukoliko ste već član Meridian zajednice, a niste do sada deponovali novac, ovo je pravi momenat da to uradite! Zašto? Zato što vas prilikom deponovanja novca i odigranog tiketa čeka još jedan bonus – novih 500 RSD stiže na vaš račun!

A, sada pređimo na tiket i predloge za kladjenje:

LUKSEMBURG – SRBIJA, DVOJKA, 1.50

(Subota, 20.45)

Reprezentacija Srbije ima veliku priliku da se plasira na Svetsko prvenstvo, a praktično je čitava nacija složna u oceni da ove godine gledamo neku novu Srbiju i mnogo kvalitetniji fudbal. Poznato je da imamo “sedam miliona selektora”, pa je ovo prava retkost da su svi saglasni.

Mnogi su već “preskočili” Luksemburg i Azerbejdžan i već “otputovali” u Portugal, ali moramo malo da usporimo. Piksija i “družinu” čekaju dve bitne utakmce. Prva je protiv Luksemburga i to na gostujućem terenu.

Nedavno smo iste timove gledali i u Beogradu, Srbija je slavila ubedljivim rezultatom 4:1. I dalje pamtimo sjajne golove Aleksandra Mitrovića, koji je bio dvostruki strelac, pa se nadamo da će i ponovo uspeti da zatrese mrežu.

Naravno, tu su i Dušan Vlahović, Luka Jović, Dušan Tadić i još neki igrači koji su uvek opasni po gol, a shodno svemu tome – Srbija je veliki favorit u ovom duelu.

Tako prognoziraju i bukmejkeri Meridiana, pa vas na meridianbet.rs čeka kvota 1.50 na pobedu “Orlova”.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

RUSIJA – SLOVAČKA, KEC 1.90

(Petak, 20.45)

Nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva, Rusija je dobro startovala kvalifikacije za SP u Kataru. Vezane pobede protiv Kipra i Malte, remi protiv Hrvatske i poraz od upravo Slovačke.

Bilo je to pravo iznenađenje, jer nije tajna da Rusi imaju mnogo kvalitetniji tim, ali sada su sigurno željni osvete. Smatrali su da im je Hrvatska jedini “ozbiljan” rival u ovoj grupi, ali… Favoriti se ponekad “okliznu” upravo na takvom terenu.

Bilo kako bilo, Rusija sada igra na svom terenu i idalje važi za favorita, a sa tim su saglasni i bukmejkeri Meridiana.

Na meridianbet.rs vas čeka kvota 1.90 na pobedu Rusa.

KIPAR – HRVATSKA, DVOJKA 1.30

(Petak, 20.45)

A, kad smo već pomenuli komšije Hrvate, red je da se osvrnemo i na njih, jer važe za favorita u ovoj grupi. Ovog puta nemaju teškog rivala (nećemo reći to dva puta), pošto im na megdan izlazi selekcija Kipra.

Uz svu opreznost i poštovanje protivnika, “vatreni” prosto moraju da dobiju ovaj meč. Trenutno se nalaze na prvom mestu grupe, uz isti broj bodova kao Rusija, a ako im je plan da tu i ostanu – pobeda se ne sme dovesti u pitanje. Kipar je selekcija koja ima pet vezanih poraza u svim takmičenjima i Hrvatska to prosto mora da iskoristi i opravda ulogu favorita.

Spekulisalo se da bi Luka Modrić mogao da završi reprezentativnu karijeru, ali dobitnik “Zlatne lopte” je i dalje tu i važi za vođu generacije. Sada je vreme da to i opravda.

Ako pitate bukmejkere Meridiana, kvota na pobedu “vatrenih” iznosi 1.30.

*Napomena: Kvote su položne promenama.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE