ON MU JE IDOL: Volters oktrio koga bi voleo da vidi na utakmicama Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su ostvarili bitnu pobedu u drugom kolu Evrolige pošto su bili bolji od Makabija. Jedan od boljih u timu Zvezde bio je Nejt Volters, koji je u prošlosti nosio dres velikog tog tima

-Volim što sam se vratio u Zvezdu. Ovde se osećam prijatno, a u prelepom sećanju su mi ostali navijači. Trener je bio sjajan, tako da mi je drago da opet radim sa njim, a tu je i nekolicina istih saigrača, izjavio je Volters.

Volters je rekao da je u prošlosti igrao tenis i da mu je pomoglo da se hitrijekreće

-Znao sam da mu je košarka ljubav broj jedan, a tenis je bio samo nešto što sam radio da bih se odmorio od košarke. Možda sam podsvesno znao da nisam mentalno dovoljno jak za individualni sport. Mislim da mi je igranje tenisa pomoglo da se hitrije krećem i da to koristim u košarci. Znam daje Novak Đoković dolazio u prošlosti da gleda neke utakmice Crvene zvezde, bilo bi baš kul kada bi se to opet dogodilo. On je veliki sportista na koga svi treba da se ugledaju, on je primer kako se treba brinuti o svom telu, kako vredno treba trenirati, a na sve to je i ekstremno talentovan. Mnogo volim da gledam njega i generalno tenis, a naročito kada se igraju grend slem turniri.

U karijeri Volters je nastupao za Milvoki Bakse, Nju Orleans Pelikanse, Bešiktaš, Jutu Džez, Šalon, Žalgiris, Makabi Tel Aviv i Uniks.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE