MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Srbija 1.50, Argentina 1.80, Brazil 2.10

Vreme reprezentativne pauze je pravo vreme za sastavljanje “sigurica” tiketa, a u tome vam pomaže kladionica Meridian.

Kako? Tako što vam donosi najveće kvote na planeti, vrhunsku ponudu, BONUS DOBRODOSLICE, bonus na broj parova, bonus na prvi depozit… Sve u svemu – vrhunske uslove za sastavljanje tiketa.

Ovaj neka bude PRAVI PATRIOTSKI. Jer, naše “Orlove” čekaju mečevi protiv Luksemburga i Azerbejdžana, pa je podrška preko potrebna.

Ako se pitate kako se to sastavlja baš patriotski tiket, donosimo kratko i jasno uputstvo.

Za početak, preuzmiBONUS BEZ USLOVA za online kladjenje koji ti donosi kladionica Meridian.

Drugi korak – trk na meridianbet.rs, pogledaj i iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, pa ih stavi na tiket.

I ne brini, ako si već registrovan – bonus bez depozita stiže i za tebe, jer kada Meridian časti – svi dobijaju.

Dakle, ukoliko već imaš nalog, a do sada nisi deponovao novac, brzo to uradi jer te nakon depozita od minimum 500 RSD i odigranog tiketa čeka još jedan bonus.

Još 500 RSD stiže na tvoj račun!

A, onda… Zabava može da počne! Evo ko su gosti večerašnje žurke:

LUKSEMBURG – SRBIJA, DVOJKA, 1.50

(Subota, 20.45)

Reprezentacija Srbije ima veliku priliku da se plasira na Svetsko prvenstvo, a praktično je čitava nacija složna u oceni da ove godine gledamo neku novu Srbiju i mnogo kvalitetniji fudbal. Poznato je da imamo “sedam miliona selektora”, pa je ovo prava retkost da su svi saglasni.

Mnogi su već “preskočili” Luksemburg i Azerbejdžan i već “otputovali” u Portugal, ali moramo malo da usporimo. Piksija i “družinu” čekaju dve bitne utakmce. Prva je protiv Luksemburga i to na gostujućem terenu.

Nedavno smo iste timove gledali i u Beogradu, Srbija je slavila ubedljivim rezultatom 4:1. I dalje pamtimo sjajne golove Aleksandra Mitrovića, koji je bio dvostruki strelac, pa se nadamo da će i ponovo uspeti da zatrese mrežu.

Naravno, tu su i Dušan Vlahović, Luka Jović, Dušan Tadić i još neki igrači koji su uvek opasni po gol, a shodno svemu tome – Srbija je veliki favorit u ovom duelu.

Tako prognoziraju i bukmejkeri Meridiana, pa vas na meridianbet.rs čeka kvota 1.50 na pobedu “Orlova”.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

KOLUMBIJA – BRAZIL, DVOJKA 2.10

(Nedelja, 23.00)

Ako vam je dosta evropskog fudbala – evo prave poslastice! “Zaplešite” uz maestralne Brazilce, koji imaju pred sobom veliki izazov i težak zadatak.

Posle bolnog poraza od Argentine u finalu Kopa Amerike, Brazilci su se fokusirali na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a tako su vezali dve pobede, pošto su bili bolji od Čilea i Perua. Očekivano, ali mora se priznati da nisu baš zablistali kako umeju. Kolumbija je takođe pobedila Čile, ali je iznenadila remijem rotiv Paragvaja i Bolivije.

Sve u svemu, Brazil se nalazi na prvom mestu na tabeli i favorit je u ovom duelu, a na meridianbet.rs vas čeka kvota 2.10 na njihovu pobedu.

ARGENTINA – URUGVAJ, KEC 1.80

(Ponedeljak, 01.30)

Ostajemo još malo u Južnoj Americi, jer nas tamo čeka pravi spektakl. Pa, ako želite da ovaj tiket upotpunite ili možda sastavite novi – ovo je pravi meč za vas!

Ako sve bude po planu, “udariće” Lionel Mesi na Luisa Suareza, a ti dueli su uvek zanimljivi, priznaćete. I jedna i druga selekcija su u seriji dobrih rezultata, pa je jasno da nas čeka velika borba i zanimljiv meč. Uostalo, znaju li oni da odigraju drugačije?

Argentinci su u sjajnom raspoloženju nakon osvajanja Kopa Amerike, Lionel Mesi je skinuo sav teret sa svojih leđa i sada mogu da se fokusiraju na “čekiranje vize” za Katar.

Jasno je da su Argentinci favoriti u ovom duelu, a bukmejkeri Meridiana procenjuju da je kvota 1.80 na njihovu pobedu – idealna.

*Napomena: Kvote su položne promenama.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE