Obradović posle meča u Areni: Čestitke mojim igračima što su poštovali protivnika i navijače koji su došli

Košarkaši Partizana su u premijernom ovosezonskom meču pred svojim navijačima, ubedljivo savladali protiv SC Derbija 79:57.

Posle meča Željko Obradović je istakao da je bio zadovoljan viđenim na meču.

Utisci su veoma pozitivni. Mislim da smo odigrali veoma ozbiljno ovu utakmicu, na takav način smo se i pripremali, sa velikim poštovanjem za večerašnjeg protivnika koji je u prethodnom kolu odigrao izvanredno protiv Zadra. Pokazali su da imaju izuzetno talentovane igrače, da su ekipa koja veoma dobro šutira za tri poena i koja razume igru. Ono na čemu smo insistirali jeste da naša odbrana od starta pa sve do kraja utakmice bude na nivou koji je potreban da bismo sprečili njihove kreatore i šutere da dođu u poziciju za lak šut. Uglavnom smo igrali odbranu dobro. Ono što je evidentno jeste da moramo da ubrzamo igru. Imali smo 18 asistencija uz čak 21 izgubljenu loptu, to nije normalan broj i to je ono na čemu najviše radimo na treninzima, ali za sada to ne ide onako kako bismo voleli da bude. U svakom slučaju još jedna pobeda, čestitke igračima na tome, čestitke na pristupu, na tome što su poštovali protivnika, sebe i navijače koji su došli u ovom broju da nas bodre, a želim da iskoristim priliku da im se zahvalim na tome, poručio je Obradović. 

Naredni meč crno-beli imaju u Zagrebu, a protivnik će biti neporažena Cibona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE