Trener Igokee pred Zvezdu: “Zvezda je najbolja u ligi, ako nam se ukaže i promil šanse, znaćemo je iskoristiti!”

Košarkaši Igokee u narednom, trećem kolu regionalne ABA lige dočekuju aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a trener domaćih i nije previše optimističan pred ovaj meč.

“U goste nam dolazi aktuelni šampion ABA lige i učesnik Evrolige tim Crvene zvezde, koji je sigurno tim koji ima velike simpatije na ovim prostorima i nadam se da će dvorana biti ispunjena. Ono što stvarno moram da istaknem jeste da Zvezda na otvaranju sezone, bez obzira na probleme kroz koje su prolazili u proteklom periodu, igra jednu stvarno sjajnu košarku” rekao je Bajić i dodao da je Zvezda sigurno trenutno najkvalitetniji tim u ABA ligi.

Bajić je istakao da nema čime da zapreti crveno-belima i da ih očekuje veoma teška utakmica, ali i da se njegov tim neće predati u startu.

„Ja nemam ni na jednoj poziciju nekakvu prednost sa koje bih mogao da zapretim ekipi Crvene zvezde. Međutim, ono što sam rekao svojim igračima, ja kao trener sa belom zastavom sa ovim timom neću izaći ni pred jednu ekipu i tako će biti i protiv Crvene zvezde. Pokušaćemo da damo maksimum od sebe, da pružimo ogroman napor i da se kvalitetnijem protivniku suprotstavimo na što bolji mogući način. Ako nam se ukaže i promil nekakve šanse, a nadam se da hoće, mi ćemo je znati iskoristiti”, zaključio je trener Igokee. 

Utakmica je na programu u nedelju od 19 časova, a nakon prva dva kola Zvezda ima dve pobede dok je Igokea na skoru 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE