Nejmar najavio oproštaj od reprezentacije: “Nemam više mentalne snage da se nosim s fudbalom!”

Zvezda Pari Sen Žermena Nejmar rekao je u intervjuu za DAZN da će Mundijal u Kataru biti najverovatnije njegov poslednji u karijeri.

„Mislim da će Katar biti moj poslednji Mundijal jer ne znam da li imam više mentalne snage da se bavim fudbalom. Učiniću sve što je u mojoj moći da se završi dobro, da osvojim titulu za moju zemlju, da ostvarim san koji sam imao još kao dečak i nadam se da ću uspeti da ga ispunim”, izjavio je Nejmar.

Dvadesetdevetogodišnji reprezentativac Brazila govorio je i o teškoj povredi koju je doživeo na Svetskom prvenstvu 2014. godine, koje se igralo upravo u Brazilu.

“Kada su me dovezli u bolnicu doktor mi je nakon pregleda rekao: ‘Imam dobru i lošu vest za tebe. Loša je što nećeš moći više da igraš na Mundijalu. Dobra je to što da je udarac bio dva centimetra dalje, ostao bi nepokretan’, prisetio se Nejmar najtežeg trenutka u karijeri.

Podsećamo, Brazil je to prvenstvo završio u četvrtfinalu nakon duela sa Kolumbijom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE