Radonjić posle poraza: Ušli smo mekano u meč

Pobedonosni niz Crvene zvezde, zaustavljen je u Laktašima. Igokea je bila bolja od aktuelnog prvaka ABA lige rezultatom  73:68.

Posle uzbudljive utakmice trener Crvene zvezde Dejan Radonjić dao je svoje viđenje ove utakmice. 

-Napravili smo dosta grešaka, ušli smo mekano u meč, bez agresivnosti, bez energije, što je Igokea znala da koristi. Imali smo mnogo problema u prvom poluvremenu u oba smera. Odbrana nije bila na željenom nivou, a velikih problema smo imali i u napadu. U nastavku smo podigli nivo igre, uspeli smo da se vratimo u meč i zapretimo, ali ne i da stignemo do neizvesne završnice i preokreta, rekao je najtrofejniji trener crveno belih i dodao

-Ono što nam ostaje je da izvršimo analizu meča, izvučemo pouke, a zatim da se okrenemo seriji utakmica koje nas očekuju. Vrlo brzo na svom parketu igramo protiv Žalgirisa, zatim putujemo u Moskvu na megdan ekipi CSKA, a zatim sledi Cedevita Olimpija. Ritam jeste ubitačan, ali to ne može da bude opravdanje za veoma loš i mek ulazak u meč. Igokea je odigrala odličan meč, a mi smo platili danak problemima koji nas prate sa povredama i teškim utakmicama od početka sezone.

Crvena zvezda narednu utakmicu igra za 3 dana, a protivnik je Žalgiris.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE